AcasăNewsPolitist din Capitala, batut in plina strada

Politist din Capitala, batut in plina strada

Un politist din Capitala a fost batut de un grup de barbati, in plina strada. Omul legii a primit ingrijiri la spital. Cinci suspecti in acest caz au fost dusi la audieri.

(foto: alba.transilvania-tv.ro)

Politistul mergea spre casa in momentul in care unul dintre agresori l-a recunoscut. Din primele informatii, omul legii il anchetase pe barbat intr-un dosar. Individul si patru prieteni care il insoteau au sarit sa il bata pe politist, cu bate si sticle sparte. „Politistul a fost recunoscut, l-au amenintat, injurat, colegul meu a continuat deplasarea spre domiciliu, iar atunci barbatii l-au batut”, a declarat, la Romania TV, purtatorul de cuvant al Politiei Capitalei, Alexandru Niculaie.

In urma bataii, politistul a ajuns la spital, pentru ingrijiri. Din fericire, nu a avut nevoie de internare. Intre timp, colegii sai au demarat o ancheta si, duminica dimineata, au facut mai multe perchezitii la domiciliile suspectilor, unde au gasit mai multe arme albe. „Cinci barbati sunt principalii suspecti. Acestia au fost condusi la sectia 5 Politie, unde sunt audiati”, a precizat Niculaie.

220 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger