AcasăNewsPolitist din Bucuresti muscat de un sofer nervos

Politist din Bucuresti muscat de un sofer nervos

Un politist bucurestean s-a ales cu mai multe muscaturi si a avut nevoie de ingrijiri medicale, dupa ce a incercat sa-si faca datoria si sa legitimeze un sofer care parcase neregulamentar.

(foto: alba.transilvania-tv.ro)

Meseria de politist e plina de riscuri! Un om al legii a fost muscat miercuri, pe o strada din sectorul 3 al Capitalei, de un sofer nervos. Totul a plecat dupa ce agentul de la Rutiera a observat ca barbatul isi parcase masina intr-un loc nepermis. In momentul in care i-a cerut sa se legitimeze, tanarul a devenit agresiv si, pe langa vorbe grele aruncate politistului, a ales sa il si muste de brat pe omul legii.

„In momentul în care s-a deplasat la acest conducator auto cerandu-i, dupa ce s-a prezentat, actele si sa se legitimeze (…) soferul, un tanar de 24 de ani, a devenit agresiv nu numai verbal, ci si fizic, pentru ca în momentul în care i s-a precizat ca va fi condus la cea mai apropiata unitate de politie în vederea legitimarii, l-a lovit pe politist si l-a muscat de cateva ori”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere a Capitale, Ioana Stancu, la Romania TV.

Intr-un final, cu putin ajutor din partea martorilor la incident, politistul a reusit sa il faca pe soferul agresiv sa intre in masina, pentru a-l duce la sectie. Omul legii a avut nevoie de ingrijiri medicale, iar agresorul a fost retinut pentru ultraj.

338 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger