AcasăNewsPolițist de penitenciar, amenințat cu moartea de un deținut: „Când te prind,...

Polițist de penitenciar, amenințat cu moartea de un deținut: „Când te prind, ascultă tu la mine, te iau și te sugrum” / Ce pedeapsă a stabilit conducerea

inchisoare

Un deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a fost trimis în judecată pentru ultraj, după ce a amenințat cu moartea un polițist de penitenciar.

Fapta s-a petrecut în prima lună a anului 2021, iar după mai bine de un an, în 29 noiembrie 2022, dosarul deținutului a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară, potrivit alba24.ro.

Deținutul, acuzat de ultraj

„În actul de sesizare s-a reţinut că, în data de 12.01.2021, în jurul orei 13.30, în timp ce se afla în Penitenciarul Aiud, în camera de cazare E1.21, inculpatul a ameninţat-o cu moartea, în mod nemijlocit, pe persoana vătămată, ofițer de politie penitenciară, în timp ce îşi exercita atribuțiile de serviciu, spunându-i „Când te prind, ascultă tu la mine, că te iau și te sugrum, măi fraiere, că nu am mandat cu tine, dă-te-n familia mă-tii……Vai, când te prind în mâinile mele, treaba ta!”, scrie sursa citată.

Nu este singurul caz înregistrat în acest caz. În luna iunie a acestui an, un polițist, nu se știe dacă este vorba despre același, a fost amenințat de un deținut. Și acesta din urmă a fost trimis în judecată pentru ultraj.

Nu este singurul caz din penitenciarul Aiud

În data de 9 noiembrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară. De asemenea motivarea a fost făcută publică fiind disponibilă pe portalul rejust.ro.

”În actul de sesizare s-a reţinut că, în data de 08.06.2022, în jurul orei 12.30, în timp ce se afla în Penitenciarul Aiud, în camera de cazare E1.25, inculpatul a ameninţat-o cu moartea, în mod nemijlocit, pe persoana vătămată, agent principal de poliţie penitenciară, în timp ce îşi exercita atribuțiile de serviciu, spunându-i:

„M-am jurat pe sfânta cruce a lui tata dacă tu sau oricine mai scapi de mâna mea fără un ciob în gât sau fără un par în cap, oricând la orice oră, nu pot acuma, nu pot mâine, nu pot poimâine, dacă pot peste o lună, două, trei, când știi tu că sunt ok, când ai trecut pe lângă mine te-ai trezit ori cu un cuţit ori cu un pumn în cap”, amenințare de natură a crea o stare de temere”, se arată în motivarea instanței.

author avatar
Andreea Vlad
882 afisari

4 COMENTARII

  1. legile laxe! ia sa-l fi bagat la izolare doua luni in pielea goala intr-o camera antifonata si fara pat, un ,,tambal” in perete pe care sa-l coboare automat doar 5 ore din 24, si sa nu fi vorbit cu nimeni, bagat mancare cand doarme si supraveghiat video non stop sa nu se poata sinucide!

  2. Poate acest politist ,,temnicer”mai degraba ,merita sa i se intample aceste lucruri pentru ca ei ,temnicerii se cred Dumnezei!Ei l-au purtat ca pe ,,IIsus Cristos”pe Golgota ,pe Stan Mustata,bolnav de cancer si inchis pe nedrept de regimul Iohannis L-au purtatin ajunul expirarii pedepsei pe la alte penitenciare numai sa nu -i dea drumul ,pana ce omul si-a dat duhul Asa ca nicio mila pentru temnicerii obedienti!Domnul Iohannis este mai corupt de zece ori de cat Mustata!

  3. ĂȘTIA NU POT FI „MÂNGÎIAȚI” LA PATEU DELOC?
    Să nu mai amenințe nici-o cioară pe nimeni.

  4. [Refren: Ombladon]
    Poți să fugi, poți să fugi
    Că o-ncurci, o-ncurci
    Oricum te-alerg, te prind, te sparg la buci
    Poți să fugi, poți să fugi
    Că o-ncurci, o-ncurci
    Oricum te-alerg, te prind, te sparg la buci

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger