AcasăNewsPolitist bucurestean acuzat de luare de mita, trimis in instanta

Politist bucurestean acuzat de luare de mita, trimis in instanta

Din aparator al legii, a ajuns in ipostaza de acuzat. Personaj in aceasta poveste este un fost ofiter de politie bucurestean, despre care DNA a anuntat luni ca a fost trimis in judecata.

Procurorii il acuza pe Vasile Ghioc de doua fapte de luare de mita, presupusele fapte datand din urma cu doi ani, pe vremea cand  acesta era ofiter la sectia 15 Politie.

Mai exact, anchetatorii sustin ca politistul ar fi pretins de la o persoana suspectata de inselaciune suma de 10.000 de euro, din care ar fi primit efectiv mai putin de jumatate, respectiv 4.000 de euro, in schimbul unei promisiuni privind „o ancheta favorabila”. „Suma respectiva a fost remisa inculpatului in fata blocului unde locuia acesta, fiind introdusa anterior, la indicatiile politistului intr-un pachet de tigari”, sustin procurorii in rechizitoriu.

Odata finalizata ancheta in cazul sau, omul legii ajunge in fata magistratilor Tribunalului Bucuresti. Ar mai fi de precizat ca procurorii au dispus instituirea unui sechestru asigurator asupra unui imobil aflat pe numele lui Ghioc.

115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger