AcasăNewsPolitist brailean, impuscat in cap de catre un coleg

Politist brailean, impuscat in cap de catre un coleg

Tragedie, sambata, la Braila. Un politist in varsta de 43 de ani a cazut secerat, dupa ce a fost impuscat in cap, accidental, de catre un alt om al legii.

Drama s-a produs in timpul unei partide de vanatoare, la care participau cateva zeci de persoane. Totul s-a transformat intr-o nenorocire in momentul in care, in conditii neclare pana la aceasta ora, un barbat care participa la vanatoare, politist de meserie, a fost impuscat, din greseala, cu o arma de vanatoare, in zona capului. Din nefericire, leziunea deosebit de puternica a dus la decesul agentului, efortul medicilor de a-l salva fiind zadarnice.

Totul s-a intamplat in aceasta dimineata, in Braila, unde a avut loc o partida de vanatoare, desfasurata pe un fond special destinat acestui tip de activitati. Din primele informatii, victima avea 43 de ani si lucra la Biroul Arme si Explozivi din cadrul Politiei acestui judet. Era coleg cu barbatul in varsta de 36 de ani care l-a impuscat accidental. Aflati in afara serviciului, cei doi participau la o partida de vanatoare autorizata, impreuna cu alte 22 de persoane, toti membri ai Asociatiei Vanatorilor si Pescarilor Sportivi din Braila.

Conditiile in care s-a produs nenorocirea urmeaza sa fie stabilite de catre echipa de criminalisti care s-a deplasat la locul accidentului, a precizat Jenel Sogor, purtatorul de cuvant al IPJ Braila, intr-o interventie la Antena 3.

745 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger