AcasăNewsPolitist, acuzat de delapidare dupa ce a amanetat aparatele foto ale colegilor...

Politist, acuzat de delapidare dupa ce a amanetat aparatele foto ale colegilor criminalisti

Caz uluitor la Reghin, unde un subinspector de politie a intrat in atentia procurorii, dupa ce s-a stabilit ca tanarul a amanetat in mai multe randuri aparatele foto ale colegilor criminalisti.

Tanarul, in varsta de 23 de ani si angajat al Politiei municipale Reghin, a amanetat, in urma cu circa doua luni, patru aparate foto si un blit, toate apartinand Inspectoratului de Politie Mures.

Desi intreaga aparatura era cotata la 11.700 de lei, tanarul s-a multumit cu 1.300 de lei. Colegii sai au remarcat lipsa aparatelor si astfel a demarat o ancheta.

Cazul a ajuns la procurorii de la Parchetul de pe langa Tribunalul Mures, politistul fiind cercetat in libertate sub acuzatia de delapidare. Infractiunea este considerata a fi in forma continuata pentru ca procurorii au aflat ca tanarul a mai amanetat aparatele foto si in luna februarie.

Spectaculos este si faptul ca, dupa ce a intrat in atentia procurorilor, tanarul si-a dat demisia din politie. Ulterior, insa, el a revenit asupra deciziei si a solicitat pensionarea pe caz de boala, invocand un certificat eliberat de medicii de la Spitalul Militar Bucuresti si din care reiese ca ar suferi de tulburari psihice.

author avatar
Cristi Ionita
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger