AcasăNewsPoliticienii se bat cu zapada la TV

Politicienii se bat cu zapada la TV

Campioni la deszapezit din gura, demnitarii nostri se razboiesc cu viscolul, poleiul si nametii doar in fata camerelor de filmat.

Emil Boc si Victor Ponta vor sa scoata voturi si din zapada inghetata

Pentru ca natura e ignoranta si nu stie cum e cu anii electorali, politicienii au luat rapid problema-n mana. S-au mai bine zis in gura, cu mana lucrand doar premierul Emil Boc care a dat si el trei lopeti ca sa scoata din zapada un Q7.

Emil Boc

Mai mult, cu capul gol, adica descoperit, Boc a mers in miez de noapte sa imparta ceai soferilor ramasi inzapeziti pe drumuri. Ceaiul pregatit de jandarmi evident, ca la Guvern e austeritate si se bea doar apa de la robinet.

Victor Ponta

In ceea ce-i priveste pe bucuresteni, acestia au parte de o iarna grea, dar vesela. Strazile sunt ochi de zapada, bulevardele un adevarat partinoar, dar Oprescu face un circ de zile mari pe la televiziuni. De cand cu noile avertizari meteorologice, pe langa ministreasa Anca Boagiu total depasita de situatie, in lupta cu zapada s-a avantat si Traian Igas, care a reusit performanta sa-i incurce si mai tare pe prefecti. Invidios probabil pe prestatia celor amintiti mai sus, pesedistul Victor Ponta s-a bagat si el in seama. De la caldurica sediului din Kiseleff, liderul social-democrat s-a apucat sa le dea lectii de viata pe timp de iarna primarilor PSD, doar asa, ca sa vada electoratul cum nu doarme el de grija oamenilor.

Intre timp, drumurile patriei se inchid cu duiumul, zeci de localitati raman izolate printre nameti, iar 22 de romani au fost rapusi de ger…

author avatar
Victor Paun
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger