AcasăNewsPoliticienii, santajati cu un mega „SEXGATE” regizat de serviciile secrete

Politicienii, santajati cu un mega „SEXGATE” regizat de serviciile secrete

In aceasta cursa nebuneasca a dezvaluirilor pe banda rulanta despre tot felul de matrapazlacuri ale politicienilor, serviciile secrete stau pe o adevarata „comoara”.

Multi politicieni importanti au cazut pe interceptare tocmai in toiul momentelor fierbinti petrecute alaturi de profesioniste ale sexului

Este vorba, dupa cum sustin sursele noastre, despre o intreaga arhiva de probe compromitatoare, cu continut explicit sexual, unele dintre ele tinand chiar de sfera penalului, in care sunt implicate figuri proeminente de la mai toate partidele. Se pune, firesc, intrebarea, cum de nu apar ele tocmai acum, in plina campanie electorala. Iar cum pe „regizorii” aflati la butoanele structurilor de informatii nu avea cum sa ii loveasca brusc amnezia, este clar ca acest veritabil „SEXGATE” fara precedent este mult mai util daca nu este inca lansat pe piata.

Categoria amantlacuri

Unui  politician nu are cum sa ii pice prea bine un scandal public despre aventurile sale extraconjugale. Culmea este insa ca toti acestia ar trebui sa se declare bucurosi, fata de ipostazele in care au fost depistati alti colegi de-ai lor. Pentru ca dezvaluirile de acest gen le pot dauna grav imaginea de oameni integri si  aduce serioase probleme acasa, dar doar atat. Iar dupa cum sustin aceleasi surse, in aceasta categorie a iubaretilor figureaza la loc de cinste nume grele din conducerea USL. Unii dintre acestia chiar si cu cate doua amante tinute in puf cu multi bani, pe care acestia nu ii pot justifica. Ce-i drept, si pana acum au mai existat zvonuri despre amantlacurile unor fruntasi politici, dar de aceasta data este vorba despre dosare lucrate ca la carte, cu probe filmate, ca la celebra emisiune „Cheers”. Politicienii au fost monitorizati in timp ce se strecurau in locuintele amantelor, dar au fost stranse si probe care dovedesc ca acestea le intretin pe bani grei. Ceea ce, nu-i asa, nu ar da prea bine la popor…

Ponta, „agatat” de Banicioiu

Numele premierului apare de asemenea in acest mega – scandal, chiar daca doar prin ricoseu. Este de notorietate dosarul de prostitutie in care au fost implicati mai multi fruntasi din PSD, printre care Robert Negoita si Niculae Banicioiu, acuzati ca au participat la adevarate orgii impreuna cu cateva „fetite”. Numai ca unele dintre acestea erau minore, asa ca scandalul a luat o turnura penala, in acest scandal incercandu-se sa se ajunga, prin ricoseu, si la Victor Ponta. Care ar fi asistat la o discutie in care Banicioiu si ceilalti se laudau cu faptele lor de ”barbatie”. Iar intr-o situatie similara se afla si un grup omolog de tineri liberali care au ajuns in ultima vreme pe functii extrem de importante in partid.

Dependenti de sex

Pe doi lideri conservatori, oameni de incredere ai lui Dan Voiculescu, serviciile i-au trecut la categoria dependenti de sex, acestia figurand de vreme indelungata printre clientii fideli ai unor saloane de masaj „cu finalizare”, bordeluri mascate si cluburi de striptease. Mai mult, respectivii candidati la alegerile parlamentare apar in ipostaze masochiste, fiind umiliti de catre partenere. Iar toti acestia se afla in pozitii extrem de prielnice de ocupare a unor inalte functii ale statului roman, numirile lor, in unele cazuri, fiind sprijinite din umbra chiar de catre servicii. Care stiu ca altfel poti discuta cu un om pe care il poti lansa oricand drept actor porno.

Si uite asa, toti cei care vor ocupa functii de conducere in institutiile statului dupa alegeri, vor fi foarte usor de strans cu usa de catre sefii structurilor secrete, in functie de interesele lor de moment.

author avatar
Catalin Tache
2.611 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger