AcasăNewsPoliticienii s-au inchinat buluc la Avram Iancu

Politicienii s-au inchinat buluc la Avram Iancu

Politicienii si-au facut, ieri, la Tebea,, “incalzirea” pentru deschiderea anului scolar. Cand vor da buluc in scoli si licee, plictisind profesorii si elevii.

Daca nu-i vorba de vreo greva sau de vreun protest, politicienii se grabesc sa semneze condica la orice manifestare cu public

Recomandate de orice “spa” electoral, baile de multime au si ele regula lor: nu poti da drumul la robinet cand vrei, ci trebuie sa profiti de ocaziile oferite de comemorari, sarbatori religioase, locale si nationale, deschiderea anului scolar etc. Iar comemorarea lui Avram Iancu reprezinta un minunat prilej de “baie”, prin urmare politicienii se inghesuie in fiecare an sa pozeze in conducatori vrednici si luminati, buni patrioti pe deasupra. Asa s-a intamplat si ieri, cand oameni politici de toate culorile s-au remarcat printre cele aproximativ 5.000 de persoane care s-au strans la Tebea. Traian Igas (PDL), Crin Antonescu si Dan Radu Rusanu (PNL), Corneliu Vadim  Tudor si Gheorghe Funar (PRM), vicepresedintele PNL Dan Radu Rusanu, Mircia Muntean (UNPR) sunt doar cativa dintre ei.

Surprinzator, politicienii au reusit sa nu-si dea in petec

Desteptati de incidentele din alti ani, organizatorii au restrictionat accesul persoanelor care aveau asupra lor insemne si steaguri de partid, care au fost dirijati intr-o zona vecina cimitirului Tebea. Ca urmare, ceremonialul s-a desfasurat netulburat.  Intr-o atmosfera atat de calma, incat pana si o propunere facuta de Traian Basescu, de intonare a imnului de stat in scoli, a gasit intelegere la Opozitie, liderul PNL Crin Antonescu declarand ca nu are nimic impotriva: “Trebuie sa existe o minima componenta de identitate nationala, iar imnul, ca si drapelul, ca si simbolurile cum ar fi Avram Iancu sunt esentiale”.

author avatar
Simona Badulescu
280 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger