AcasăNewsPoliticianul Marian Muntean - contract pe tava ca sa transporte muncitori

Politicianul Marian Muntean – contract pe tava ca sa transporte muncitori

Candidatul PP-DD pentru postul de deputat din Colegiul 6, actualmente consilier local la Deva, a prins inca un contract la Complexul Energetic Hunedoara, cel de-al treilea din ultimii ani, in valoare de 2,8 milioane de lei.

Consilierul local PP-DD Marian Muntean

In schimbul acestei sume, Marian Muntean va trebui sa transporte muncitorii la serviciu, cu microbuzele firmei sale, Devatrans, la punctul de lucru Mintia din cadrul Complexului Energetic Hunedoara (CEH).

Costel Alic, director general al Complexului Energetic Hunedoara, a oferit contractul prin negociere directa

Consilierul local, care este si patronul echipei de handbal CSM Cetate Devatrans Deva, nu este la primul contract cu aceasta companie.

Marian Muntean si-a rontunjit veniturile cu aproape 3 milioane de lei

In 2010, el a mai castigat un  contract asemanator, in valoare de 1,5 milioane de lei, iar in 2007 – unul mai modest, de doar 300.000 de lei. De aceasta data, el a primit un contract de 2,8 milioane de lei, prin negociere directa, oferind, dupa spusele celor de la CEH, „pretul cel mai scazut”. Comparativ cu cine?! Greu de spus, atata timp cat nu s-a organziat o licitatie electronica, pentru a afla si altii de contract…

Contract reziliat cu scandal

Complexul Energetic Hunedoara

Interesant este faptul ca, desi directorul general CEH, Costel Alic (fost prefect PSD al judetului Hunedoara), crede ca firma lui Marian Muntean este un partener de incredere, Devatrans SRL a pierdut un contract cu autoritatile locale tocmai din cauza unor nereguli grave.

Firma Devatrans a fost aleasa pentru a transporta angajatii CEH la punctul de lucru Mintia

Anul trecut, firmei Devatrans, care efectua transport public de persoane in Deva, i s-a retras licenta, intrucat efectua curse gratuite, in paralel, si pentru un hipermarket din municipiu. Atunci, Muntean l-a acuzat pe primar de abuz in serviciu si l-a reclamat la DNA, iar masinile lui au continuat sa circule prin oras, desi nu mai aveau licenta.

author avatar
Narcis Voica
1.032 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger