AcasăPoliticaZmeii Chiliman si Tariceanu se bat in Cosanzene

Zmeii Chiliman si Tariceanu se bat in Cosanzene

Desi, in mod normal, in spatele oricarui barbat de succes sta o femeie puternica, regula s-a inversat pe malurile Dambovitei. Unde, mai nou, barbatii stau in spate si scot la inaintare femeile.

Andrei Chiliman ii acorda tot sprijinul Dianei Tusa

Desi romanii sunt recunoscuti prin misoginismul lor, alegerile locale din acest an exceleaza prin prezenta doamnelor-candidat. Concret, dupa ce PSD a bagat-o la inaintare pe Gabriela Firea, PNL a decis sa mearga pe mana Dianei Tusa in sectorul 1 – alegere binecuvantata si de ”baronul” zonei, Andrei Chiliman. Mai nou, nici ALDE nu se lasa mai prejos si vrea sa o arunce in lupta, tot pentru Primaria Sectorului 1, pe Laura Chiriac – o fosta jurnalista.

Diana Tusa

Motiv pentru care pesedistii se boceau in particular, vinerea trecuta, ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu le-a cerut imperativ sa nu-si puna candidat in sectorul 1 si sa o sustina pe Chiriac. In caz contrar, Tariceanu i-a amenintat pe social-democrati ca rupe alianta cu ei, atat pre cat si post electoral, nu o mai sustine pe Gabriela Firea si ii lasa sa defileze cu ”patatul” Gabriel Oprea. Intre noi fie vorba, pesedistii nu spera sa obtina mare lucru in sectorul 1 – convertit deja de Chiliman de partea dreptei.

Calin Popescu Tariceanu crede ca Laura Chiriac este o carte castigatoare

Chiar si asa insa, santajul exercitat de Tariceanu le sta in gat, dar nu prea au ce face, motiv pentru care s-ar putea sa asistam la un duel intre amazoane la localele din sectorul 1. Duel care va continua in culise cu lupta dintre Chiliman si Tariceanu, fosti amici si colegi de partid pe vremuri. Din cate spun pesedistii, Tariceanu nu se multumeste insa doar cu sectorul 1, ci mai vrea un candidat pus de el si la 4 sau 6. ”La sectorul 4 a gresit adresa, acolo jupan este in continuare Piedone, nu decidem noi.

Laura Chiriac

Iar despre Piedone stim sigur ca a fost contactat si de ceilalti (de liberali – n.r.), asa ca Tariceanu ne preseaza degeaba”, comenteaza social-democratii satui sa fie santajati cand de Oprea, cand de Tariceanu. Si evident incantati ca acesta din urma nu-si poate face jocurile chiar asa cum vrea el.

author avatar
Simona Badulescu
1.572 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger