AcasăPoliticaZiua de luni, 23 ianuarie, declarata LIBERA de catre guvernanti

Ziua de luni, 23 ianuarie, declarata LIBERA de catre guvernanti

Nici bine nu au trecut Sarbatorile, ca bugetarii vor avea parte, saptamana viitoare, de o noua minivacanta, in preajma zilei de 24 ianuarie.

In cadrul sedintei de miercuri a Cabinetului Grindeanu – condusa de presedintele Iohannis – s-a aprobat, printr-o Hotarare, ca in acest an ziua de dinaintea celei in care marcam Unirea Principatelor Romane, sa fie, de asemenea, una libera pentru salariatii din sectorul public. Concret, s-a vrut legarea week-end-ului cu ziua de 24 ianuarie, care pica intr-o marti, astfel incat salariatii din sectorul public sa poata beneficia, pana la urma, de o mica vacanta.

Bucuria acestora este, insa, una de scurta durata, in sensul in care tot guvernantii au decis ca ziua de 23 ianuarie va fi recuperata, fie sambata urmatoare, pe 28 ianuarie, fie salariatii alegand sa-si prelungeasca timpul de lucru pana pe 31 ianuarie acest an.

Ar mai fi de mentionat ca nu toti salariatii din sistemul public pot beneficia de aceasta zi libera, ci doar cei care nu lucreaza in domenii in care activitatea nu poate fi intrerupta- cum ar fi magistratii sau lucratorilor de la instante.

author avatar
Cristina Stefan
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger