AcasăPoliticaZi esentiala in Parlament. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu urmeaza sa...

Zi esentiala in Parlament. Motiunea de cenzura impotriva Guvernului Grindeanu urmeaza sa fie supusa votului

În loc să ancheteze Guvernul pentru rămânerile în urmă față de programul promis, șeful PSD vrea o comisie care să stabilească dacă s-au mâncat și homari la cina lui Oprea

Zi esentiala pentru Sorin Grindeanu, care, peste doar cateva ore, va afla soarta motiunii de cenzura pe care au depus-o formatiunea social-democrata la adresa Cabinetului sau, ramas fara sustinerea politica a PSD-ului si a ALDE, iar apoi exclus din randurile partidului.

Motiunea urmeaza sa fie dezbatuta in sedinta de plen care va incepe la ora 11. Sorin Grindeanu a ajuns deja la Parlament.

„Sunt realist. Maine trece motiunea”, declara Liviu Dragnea, seara trecuta tarziu, dupa ce a participat la discutii de ultima ora cu mai-marii social-democrati si ai ALDE, la un hotel din Capitala.

Liberalii au anuntat ca vor fi in sala la momentul votului, dar ca nu vor vota demersul Coalitiei. Traian Basescu, seful PMP-ului, declara, deunazi, ca „nu vom participa, nu vom fi in sala la dezbaterea motiunii si nici la vot”. La randul lor, reprezentantii USR-ului au anuntat ca nu vor participa la votul de miercuri.

author avatar
Cristina Stefan
89 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger