AcasăPoliticaZgonea spune ca nu e posibila o amanare a votului in cazul...

Zgonea spune ca nu e posibila o amanare a votului in cazul Holban: Parlamentul nu este scut pentru nimeni

Alesii iau in discutie, miercuri, in plenul Camerei, solicitarea procurorilor privind incuviintarea arestarii preventive a deputatului Titi Holban.

Inainte de sedinta de plen, presedintele Camerei inferioare a Parlamentului a anuntat ca nu vede posibila o amanare a votului cu privire la cererea inaintata Camerei de catre procurorii anticoruptie, care il acuza pe Holban de trafic de influenta. „Nu este posibila nicio amanare in cazul votului lui Titi Holban. Eu am speranta ca astazi parlamentarii vor face ce au facut in ultima perioada”, a afirmat Valeriu Zgonea.

Nemultumit de felul in care au fost prezentate, in mass-media, anumite cazuri in care au fost implicati alesi ajunsi in vizorul justitiei, Presedintele Camerei a insistat asupra faptului ca Parlamentul nu apara alesii certati cu legea, indiferent daca acestia au incarcat regulile inainte, in timpul sua dupa incheierea mandatului. „Va rog frumos si pe dumneavoastra, presa, sa nu mai prezentam, pentru Romania, nu pentru mine, personal, exceptia de la Constitutie ca o regula unanima de 100%. Este o exceptie, in rest, toate dosarele, dosarul domnului Popescu, deputatul pentru care s-a cerut retinerea preventiva, a fost trimis in instanta. Deci, din punct de vedere juridic, Parlamentul Romaniei nu este scut pentru niciunul care a incalcat legea”, a precizat Zgonea.

Luni, alesii din Comisia juridica a Camerei au respins solicitarea cu privire la incuviintarea arestarii preventie a deputatului UNPR, Titi Holban.

120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger