AcasăPoliticaZgonea nu-l mai vrea pe Stefan Stoica in Parlament

Zgonea nu-l mai vrea pe Stefan Stoica in Parlament

Valeriu Zgonea le cere colegilor sa nu faca zid in jurul parlamentarilor cu probleme

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, considera ca pedelistul Stefan Stoica ar trebui sa demisioneze din Parlament, avand in vedere ca instanta l-a declarat incompatibil.

Valeriu Zgonea le cere colegilor sa nu faca zid in jurul parlamentarilor cu probleme

„Mie nu-mi plac baietii astia care se plimba dintr-o functie in alta si au ajuns in Parlament cu probleme din trecut, iar noi platim intotdeauna”, a declarat Zgonea. Mai mult, acesta a mentionat ca s-a consultat cu seful ANI, Horia Georgescu, amandoi cazand de comun acord ca Stoica trebuie revocat din functie. „Domnul Horia Georgescu are aceleasi argumente ca si mine. Si domnia sa a zis: unde-i lege nu-i tocmeala”, a afirmat presedintele Camerei Deputatilor, care le-a cerut colegilor sa dea dovada de maturitate si sa nu-l mai faca scapat pe deputatul PDL. „Noi trebuie sa respectam legea si nu trebuie sa fim scut pentru niciun parlamentar.

Stefan Stoica a fost declarat incompatibil

Domnul Stefan Stoica trebuie sa plece din functie pentru ca este incompatibil. (…) Presedintele Camerei Deputatilor nu poate pune pe ordinea de zi fara aprobarea Biroului Permanent. Cred ca data viitoare colegii mei vor lua o decizie si ma vor lasa sa o punem pe ordinea de zi cu prioritate”, a mai spus Valeriu Zgonea.

 

author avatar
National
128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger