AcasăPoliticaZgonea, la DNA

Zgonea, la DNA

Desi s-a dat de partea noului lider Liviu Dragnea, actualul presedinte al Camerei Deputatilor risca sa-si piarda functia

Fostul numar doi in PSD – pana acum aproximativ doua saptamani, cand a fost exclus din randul formatiunii social-democrate – a trecut pragul sediului central al DNA-ului, in urma cu doar cateva minute.

UPDATE 11.51 – Al treilea om in stat a zabovit aproximativ o ora in incinta DNA, unde a fost audiat ca martor. „Nu vreau sa comentez nici in ce dosar, nu comentez nimic, sunt martor intr-un dosar aflat in desfasurare (…) doar DNA va poate spune (…) v-am spus am fost citat ca martor (…) am dat o declaratie in fata procurorului de caz”, a precizat Zgonea, la iesirea de la audieri, subliniind si faptul ca e obligatia sa de cetatean sa se prezinte la audieri, avand in vedere ca a fost citat. „Prezenta mea aici arata ca nimeni nu este mai presus de lege”, a adaugat seful Camerei.

Zgonea nu a dorit sa lamureasca speculatiile conform carora a fost citat ca martor in dosarul in care Lia Olguta Vasilescu, edilul Craiovei, este urmarita penal, stiut fiind faptul ca fostul PSD-ist a fost sef de campanie a acesteia, cand social-democrata a candidat pentru prima functie in cadrul Primariei Craiova.

––

Valeriu Zgonea nu a dorit sa dea detalii in privinta motivelor pentru care va ajunge in fata anchetatorilor DNA. Drept urmare nu se cunosc amanunte cu privire la cauza ori la calitatea pe care o are la aceste discutii cu procurorii.

Trebuie spus, insa, ca Zgonea zambitor in cladire, dupa ce si-a facut loc printre armata de jurnalisti aflati in fata intrarii in institutie. S-a intamplat cu aproximativ 20 de minute inaintea orei 11.

Asadar, se anunta o noua zi plina pentru procurorii DNA. Care, cel putin in aceasta prima parte a zilei de vineri, audiaza, fie in Capitala, fie la Ploiesti, mai multi oameni politici cunoscuti. Dupa Crin Antonescu si sotia sa, Adina Valean, care au ajuns la DNA Ploiesti, dar si Madalin Voicu si sotia sa, Carmen, iata ca la discutiile cu procurorii bucuresteni s-a prezentat si actualul presedinte al Camerei Deputatilor.

author avatar
Cristina Stefan
183 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger