AcasăPoliticaZgonea invoca statutul PSD cand e vorba de excluderea sa

Zgonea invoca statutul PSD cand e vorba de excluderea sa

In timp ce social-democratii se pregatesc sa parcurga pasii debarcarii sale de la carma Camerei Deputatilor, odata ce a ramas fara sprijinul partidului din care a fost exclus, inainte de Pasti, Valeriu Zgonea invoca statutul PSD, cand e vorba de masura inlaturarii sale din randul formatiunii pesediste.

UPDATE 14.50: Valeriu Zgonea a facut noi declaratii, de aceasta data de la Parlament, in privinta a ceea ce a subliniat a fi o taxare a exprimarii unei opinii. Mai mult, a subliniat faptul ca inca nu luat act de vreo notificare scrisa in privinta deciziei de saptamana trecuta. „Astept din partea conducerii PSD (…) o decizie, un document care sa ne explice tuturor – cum poate fi sanctionata libertatea de expresie, in 2016, intr-un partid democratic, in Romania (…) As putea sa discut cu dvs. pe un document, daca si eu si dvs l-as avea (…) cand o sa-l avem, o sa discutam”, le-a declarat fostul pesedist reporterilor.

„Maine-poimaine si presedintele partidului poate fi dat afara atunci cand exprima o alta opinie decat cea a ComitetuluI Executiv National”, a insistat fostul numar doi in PSD, postura pe care a ocupat-o, din toamna lui 2015, si pana miercurea trecuta.

–––

In conditiile in care, seara trecuta, seful PSD vorbea, intr-o interventie la Romania Tv, despre faptul ca urmeaza sa discute cu fostul premier Ponta inclusiv despre eventualitatea ocuparii de catre acesta din urma a functiei de presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea a postat, marti la pranz, un mesaj pe o retea de socializare din care reiese faptul ca n-ar fi deloc impacat in privinta unui anume aspect ce tine de masura luata- cu unanimitate de voturi- miercurea trecuta, in sedinta CExN a PSD-ului.

„Acum, ca a trecut Saptamana Patimilor si am petrecut in familie Sfintele sarbatori de Pasti, e momentul sa nu uitam de valori, inclusiv in politica. Legalitatea e una din aceste valori, haideti sa ne uitam putin la legalitatea deciziei de saptamana trecuta.

184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger