AcasăPoliticaZegrean nu s-a decis daca merge la interviul pentru postul de judecator...

Zegrean nu s-a decis daca merge la interviul pentru postul de judecator la Curtea de Justitie a UE

In conditiile in care, cu o zi inainte, s-a aflat ca s-a inscris in cursa pentru postura de reprezentant al Romaniei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene (UE), actualul sef al Curtii Constitutionale a declarat ca nu e inca decis daca se va prezenta la interviul care i-ar putea asigura desemnarea intr-o astfel de functie.

Mai mult, Zegrean a spus ca nu se pune problema sa plece inainte de incheierea mandatului sau la CCR, semn ca nu e gata sa dea Curtea Constitutionala pe Curtea de Justitie a Uniunii Europene. E doar vorba, a afirmat, marti, seful CCR, despre faptul ca isi face planuri pentru continuarea activitatii, odata ce mandatul sau de la Curte va ajunge la final, lucru care se va intampla in vara anului viitor. „Vreau sa merg mai departe, la anul mi se incheie mandatul aici (la CCR-n.r). La anul, in 13 iulie, eu inchei mandatul la Curte si nu pot sa stau degeaba”, a motivat acesta.

Pana una, alta, Zegrean trebuie sa se decida sa faca un prim pas in acest sens, mai precis sa se prezinte la interviul ce va avea loc la Ministerul Justitiei. „Ma astept sa se aleaga cel mai bun, pentru ca Romania trebue sa fie bine reprezentata acolo (…) Inca nu m-am hotarat nici sa ma duc la interviu”, a concluzionat judecatorul CCR.

author avatar
Cristina Stefan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger