AcasăPoliticaVotul in cazul Dinita, amanat a doua oara in Camera Deputatilor

Votul in cazul Dinita, amanat a doua oara in Camera Deputatilor

Decizia in legatura cu imunitatea deputatului Ion Dinita a fost amanata pentru a doua oara. Totul dupa ce in momentul in care solicitarea DNA in cazul parlamentatului urma sa fie supusa la vot, in sala nu mai erau suficienti deputati pentru a fi asigurat cvorumul.

Din cei 257 de deputati cat ar trebuit sa fie prezenti in sala de plen pentru a putea fi supusa la vot solicitarea DNA de ridicare a imunitatii deputatului conservator Ion Dinita, acuzat de fapte de coruptie, in dosarul in care este cercetat  de catre procurorii anticoruptie si Aristotel Cancescu, presedintele Consiliului Judetean Brasov, la momentul votului in sala erau doar 152 de deputati. Ca urmare, votul a fost amanat, la fel cum se intamplase si in urma cu exact o saptamana.

„Mai devreme sau mai tarziu votul va fi dat. Opinez ca tergiversarea nu este pozitiva. (…) Din punct de vedere al cercetarii judecatoresti nu cred ca este niciun fel de problema. El poate fi cercetat in continuare”, a declarat Marian Neascu, deputatul PSD devenit vicepresedinte al Camerei, dupa demisia lui Hrebenciuc, care detinuse aceasta functie.

Cititi si: Votul in cazul deputatului Dinita, amanat

Sursa foto: voceatransilvaniei.ro

93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger