AcasăPoliticaVosganian nu da multi bani pe PSD

Vosganian nu da multi bani pe PSD

Varujan Vosganian le intinde nervii social-democratilor ori de cate ori poate

Cuibarit la umbra Bratienilor, vicepresedintele PNL Varujan Vosganian priveste de sus la pesedisti, membri ai unui partid lipsit de pedigree.

Varujan Vosganian le intinde nervii social-democratilor ori de cate ori poate

Invitat sa enumere diferentele ”majore” dintre PNL si PSD, Varujan Vosganian a pornit ca din pusca: „Prima: PNL e un partid care are pe pereti multi dintre eroii istoriei Romaniei si are din aceasta perspectiva ceva in plus de aratat. A doua diferenta e aceea ca PNL a inteles mai repede decat toate celelalte partide necesitatea liberalizarii ca viziune politica si care ne-a ajutat sa devansam termenii de intrare in UE. A treia diferenta e ca in PNL nu poti sa impui. PNL e un partid in care oamenii cel mai adesea declina (nu cumva conjuga?! – n.r.) la persoana intai singular, si nu la persoana intai plural”.

Critic de serviciu al ministrilor pesedisti din cabinetul Ponta (din care cu onor face parte si el), Vosganian si-a mai calcat o data colegii din PSD pe bataturi, afirmand ca Executivul condus de liberalul Calin Popescu Tariceanu a fost ”cel mai eficient guvern pe care l-a avut Romania dupa 1990”.

author avatar
Simona Badulescu
213 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger