AcasăPoliticaVom avea o femeie premier? Ce nume se vehiculeaza drept posibil prim-ministru!

Vom avea o femeie premier? Ce nume se vehiculeaza drept posibil prim-ministru!

Pana sa se afle clar daca va fi inlocuit sau nu Sorin Grindeanu din postura de premier sau daca si ce anume modificari se vor face in actuala structura a Guvernului au aparut diverse variante, dar si cel putin un nume care ar putea fi luat in calcul pentru sefia Executivului.

In primul rand, s-a speculat ca ar urma sa fie schimbata intreaga componenta a Cabinetului Grindeanu.
Apoi, pe fondul spuselor Gabrielei Firea, cum ca si-ar dori ca o femeie sa ocupe fotoliul de premier, si cum Guvernul Grindeanu e supus unei evaluari – pe motiv de aplicare a programului de guvernare – in spatiul public s-a vehiculat destul de insistent, in ultimele ore, pe surse, e drept, o varianta de nume din tabara social-democrata care ar putea ajunge sefa la Palatul Victoria. Este vorba despre ministrul de Interne, Carmen Dan. Insa aceleasi surse spun ca sefa MAI nu ar fi singura varianta de social-democrata care ar fi luata in calcul pentru a patra functie in stat.

Ramane de vazut, insa, ce anume va anunta Liviu Dragnea in privinta rezultatelor evaluarii – raporutl fiind asteptat sa fie gata in cursul zilei, din cate a anuntat chair seful PSD, dar si daca se va ajunge, pana la urma, la schimbari in echipa Cabinetului Grindeanu.

author avatar
Andrei Coman
241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger