AcasăPoliticaVoiculescu se teme ca ar putea avea soarta lui Nastase

Voiculescu se teme ca ar putea avea soarta lui Nastase

Desi sustine ca este nevinovat si ca nu exista probe impotriva lui in dosarul ICA,  presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, nu exclude varianta ca instanta sa-l trimita dupa gratii.

Dan Voiculescu ia in calcul un verdict defavorabil in dosarul ICA

Dan Voiculescu a facut chiar o comparatie intre procesul lui si ceea ce s-a intamplat cu fostul premier Adrian Nastase. ”Incepea motivarea – <<in cazul Adrian Nastase nu exista probe ca ar fi vinovat>>. In cazul meu nu sunt probe ca as fi vinovat. Pai, daca Inalta Curte isi permite sa scrie ca nu sunt probe si sa-i dea doi ani de inchisoare lui Adrian Nastase, de ce nu mi-ar fi dat si mie?”, a punctat fondatorul PC.

Basescu sa stea in banca lui

Referindu-se la o posibila suspendare a presedintelui Traian Basescu, liderul conservator a afirmat ca nu exclude aceasta varianta, mentionand insa ca un nou conflict politic ar face rau tarii. ”Eu imi doresc acum pentru Romania calm, dar un calm real, nu un calm fatarnic, un calm adevarat, care sa duca la constructie. S-a distrus destul in ultimii opt ani, avem nevoie sa construim. Daca Traian Basescu ne va lasa sa construim, probabil ca o sa-l lasam sa termine mandatul. Daca nu ne va lasa, si am inteles ca dupa sarbatorile de Pasti va incepe sa circule prin Romania cu Miscarea Populara sa spuna romanilor cat de buna e aceasta miscare populara, atunci probabil da (il vom suspenda – n.r)”, a mai spus Dan Voiculescu.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
397 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger