AcasăPoliticaVoiculescu i-a impacat pe conservatori cu Antonescu

Voiculescu i-a impacat pe conservatori cu Antonescu

Dupa ce i-a lasat pe liberali si conservatori sa se ciondaneasca pret de doua saptamani, presedintele fondator al PC, Dan Voiculescu, a decis ca a venit momentul sa intervina si sa stinga conflictul.

Dan Voiculescu si Crin Antonescu au batut din nou palma

Dan Voiculescu si Crin Antonescu s-au asezat ieri la masa negocierilor, in incercarea de a salva ce a mai ramas din Alianta de Centru Dreapta. Intalnirea vine pe fondul tensiunilor care au avut loc intre PNL-PC, tensiuni provocate de anuntul intempestiv al conservatorilor legat de ”defectarea” protocolului ACD. Potrivit unor surse din PNL, Dan Voiculescu se pare ca l-a convins pe Crin Antonescu se mai dea o sansa aliantei liberalo-conservatoare.

”Putem spune ca este pace in momentul de fata. Mai mult, in cadrul reuniunii, s-a discutat despre pozitia pe care cele doua formatiuni trebuie sa o aiba pe regionalizare si modificarea Constitutiei, despre strategia pentru prezidentiale, dar si despre sprijinul pe care conservatorii i-l vor acorda lui Crin Antonescu in 2014”, ne-au mai spus sursele liberale.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
965 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger