AcasăPolitica"Vocea" democrat-liberalilor: "Nu vad pe nimeni din PDL pregatit pentru prezidentiale"

„Vocea” democrat-liberalilor: „Nu vad pe nimeni din PDL pregatit pentru prezidentiale”

Noul purtator de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, spune ca in opinia sa nu exista, la acest moment, niciun membru al partidului din care face parte care sa fie potrivita pentru a candida la alegerile pentru sefia statului.

„Nu vad pe nimeni din PDL pregatit pentru prezidentiale”, a declarat Adriana Saftoiu, marti seara, la RealitateaTV. Totodata, noul purtator de cuvant al formatiunii conduse de Vasile Blaga spune ca „ii e greu sa creada” ca, in 2014, cand vor avea loc alegerile prezidentiale, PNL si PSD vor ramane o alianta, cu Antonescu drept candidat la sefia statului. „Nu o sa spun ca se rupe USL. Si domnul Antonescu si domnul Voiculescu spun ca nu se rupe. Dar mi-e greu sa cred ca in 2014, PNL si PSD vor intra impreuna la prezidentiale si ca domnul Antonescu va candida din partea USL la prezidentiale”, a adaugat fostul consilier prezidential.

La inceputul acestei saptamani, Vasile Blaga a anuntat ca i-a propus Adrianei Saftoiu sa devina purtatorul de cuvant al PDL, iar aceasta a acceptat. „Am convingere ca va aduce multa valoare partidului in ceea ce inseamna sistemul nostru de comunicare, care a avut de suferit in ultima perioada”, spunea liderul democrat-liberal.

Citeste si: Adriana Saftoiu, noul purtator de cuvant al PDL

114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger