AcasăPoliticaVlad Moisescu: Antonescu e terminat politic

Vlad Moisescu: Antonescu e terminat politic

Ce se intampla acum in Partidul National Liberal frizeaza nebunia. O spune Vlad Moisescu, fost membru PNL, actualmente vicepresedinte PNTCD. Mai mult, acesta sustine ca liderul liberal Crin Anronescu va fi inlaturat, in curand, din fruntea partidului.

Vlad Moisescu prevesteste sfarsitul politic al lui Crin Antonescu

Un scor sub 20% la europarlamentare ar reprezenta un dezastru pentru PNL, iar Antonescu este cel care impinge partidul in aceasta prapastie, a mai precizat Moisescu. In opinia acestuia, liberalii au doua solutii: fie sa-l urmeze pe Calin Popescu Tariceanu intr-un proiect cu PSD-ul, fie pe Klaus Iohannis intr-o alianta cu PDL. „Situatia este foarte complicata in PNL. Antonescu este terminat politic si nu cred ca isi mai pune cineva speranta in el. Sansa PNL sta in doua personaje: Tariceanu si Iohannis. (…) Ce se intampla acum in partid frizeaza nebunia. Persoane necunoscute conduc partidul. (…) Acolo se produce o autodistrugere zilnica.

Vlad Moisescu

Teama mea e sa nu existe o scindare pe linia proBasescu – antiBasescu. Asta chiar ar fi sfarsitul PNL. Daca vom continua impotriva unuia sau cu el asta nu e proiect. Lui Basescu ii convine situatia pentru ca asa s-a reactivat. Si daca PNL merge in directia asta, atunci viitorul e dramatic”, a afirmat Vlad Moisescu, intr-un interviu acordat unui site de stiri. Referindu-se la o viitoare coalitie a formatiunilor de dreapta,  vicepresedintele PNTCD a explicat ca sunt slabe sanse ca acest proiect sa se materializeze. „Dreapta este in deriva. Daca va continua sa se sparga e greu de crezut ca se poate armoniza totul pentru un candidat comun”, a conchis Moisescu.

author avatar
Adelina Ionicel
787 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger