AcasăPoliticaVirgil Magureanu a dat din nou ochii cu procurorii

Virgil Magureanu a dat din nou ochii cu procurorii

Virgil Magureanu

Primul sef al Serviciului Roman de Informatii a ajuns in urma cu doar cateva ore la Parchetul General, pentru a vorbi cu procurorii.

Momentan se cunosc putine amanunte cu privire la aspectele pe care Virgil Magureanu le-a discutat cu anchetatorii, precum si despre dosarul si calitatea pe care a avut-o la aceste discutii fostul director al SRI-ului. Magureanu a ales sa nu scoata o vorba in fata reprezentantilor presei, refuzand drept urmare sa raspunda la intrebarile care i-au fost adresate la iesirea din cladire.

Pe surse s-a aflat, insa, ca prezenta lui Magureanu la Parchetul General ar avea legatura cu „Dosarul Mineriadei” din iunie ’90, in care in toamna anului trecut s-a aflat ca este suspectat de infractiuni contra umanitatii.

La momentul respectiv, respectiv in octombrie 2015, dupa ce a dat ochii cu procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie, fostul sef al SRI preciza ca „este benefic ca s-au reluat cercetarile” si ca daca va putea sa contribuie la „reconstituirea adevarului” o va face.

sursa foto: ziare.com

94 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger