AcasăPoliticaViorel Hrebenciuc, din nou in atentia procurorilor

Viorel Hrebenciuc, din nou in atentia procurorilor

Fostul lider al deputatilor PSD a fost prezent, in aceasta dimineata, in fata procurorilor, Hrebenciuc Sr. afland ca este urmarit penal intr-un dosar.

Mai exact, din cate anunta Digi 24, Viorel Hrebenciuc este suspectat de marturie mincinoasa, intr-o cauza penala aflata in plina cercetare, cei care instrumenteaza acest dosar fiind procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 1, in fata carora a si venit, de altfel, in prima parte a zilei in curs, fostul lider al formatiunii social-democrate.

Dupa cum s-a aflat, recent, pe surse, omul de afaceri Ioan Niculae – aflat inca de anul trecut in regim privativ de libertate, dupa ce a primit o sentinta de doi ani si jumatate in dosarul cunoscut in spatiul public drept „mita la PSD”, in care s-au facut cercetari in privinta finantarii campaniei prezidentiale din 2009 a candidatului formatiunii in cauza la alegerile prezidentiale – ar fi fost cel care ar fi formulat o plangere la adresa fostului ales al neamului.

Iar odata ce in dreptul numelui fostului deputat a aparut o plangere cum ca ar fi minitit in fata instantei, procurorii au inceput verificarile, pentru a stabili care anume este adevarul.

Va reamintim faptul ca Viorel Hrebenciuc a ajuns si in atentia procurorilor DNA, care, in decursul anului trecut, l-au trimis in judecata, alaturi de alte persoane, intr-un dosar in care fostul deputat a fost acuzat de coruptie, in privinta retrocedarii de paduri.

154 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger