AcasăPoliticaViorel Catarama candideaza ca independent la Presedintia Romaniei

Viorel Catarama candideaza ca independent la Presedintia Romaniei

Omul de afaceri Viorel Catarama si-a anuntat, marti, intentia de a candida ca independent la alegerile prezidentiale din toamna, precizand ca principalul sau obiectiv este schimbarea Constitutiei.

Sloganul sub care Catarama si-a lansat candidatura este „Romanii liberi ingenuncheaza mafia politica”, mentionand ca principalul sau obiectiv este acela de a schimba Constitutia.

„In ultimii 25 de ani, clasa politica, in integralitatea ei, a elaborat si perpetuat un set de legi ce permite devalizarea banului public. In prezent, din 10 lei cheltuiti din fonduri publice, ca medie, 6 lei se fura (60%), iar in unele cazuri furtul merge pana la 80%. Niciun presedinte si niciun partid politic nu a incercat macar sa schimbe acest mecanism generalizat de deturnare a banului public. Mai mult, Parlamentul a devenit un adevarat scut pentru cei corupti, incercand din rasputeri sa subordoneze toate institutiile statului, cu precadere Justitia, care este esential sa ramana independente”, a declarat Viorel Catarama, la lansarea candidaturii.

Foto: realitatea.net

author avatar
Alina Costache
136 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger