AcasăPoliticaVictor Ponta, un prim mesaj dupa operatia suferita in Turcia

Victor Ponta, un prim mesaj dupa operatia suferita in Turcia

Confirmand, practic, zvonurile ca a fost operat in strainatate, Seful Guvernului a precizat ca interventia a fost mai dificila decat se asteptau specialistii, dar a explicat, totodata, si de ce a ales sa sa plece sa se trateze dincolo de granite.

Premierul a tinut sa transmita un mesaj, marti in jurul pranzului, multumindu-le celor care au avut un gand bun pentru el, in conditiile in care a suferit o interventie chirurgicala la genunchi, dupa s-a accidentat jucand baschet, zilele trecute, aspect remarcat de cei care au vazut ca liderul PSD a mers schiopatand.

„Operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa, dar sunt convins ca pana in Decembrie voi putea face sport din nou”, a tinut sa mentioneze primul-ministru, intr-un mesaj postat pe contul sau oficial de Facebook, marti in jurul orei 11.

Nu in ultimul rand, Ponta a adresat multumiri unui specialist roman, care l-a insotit in Turcia, sustinand ca a ales sa se opereze dincolo de granitele tarii pentru ca a cautat sa aiba liniste si sa se odihneasca, nicidecum ca nu are incredere in doctorii din tara. „Multumiri speciale Doctorului Ionut Codorean (specialist in Ortopedie la Spitalul Militar-n.r) care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau (evident ca am totala incredere in medicii romani – aici insa am ceva ce era imposibil acasa – LINISTE si ODIHNA)!”, sustine Ponta.

Va reamintim ca, in perioada in care Victor Ponta e in strainatate, atributiile sale in fruntea Guvernului sunt preluate, in intervalul 16-19 iunie, de catre Gabriel Oprea, vicepremierul pentru securitate nationala si ministrul de Interne.

author avatar
Cristina Stefan
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger