AcasăPoliticaVictor Ponta si-a pus USL-ul in cap

Victor Ponta si-a pus USL-ul in cap

Refuzul premierului Victor Ponta de a intra in ring cu Traian Basescu este privit in interiorul USL ca o dovada de slabiciune.

Atitudinea pacifista a premierului Victor Ponta ii deranjeaza la culme pe uselisti
Traian Basescu a trecut pe langa o noua suspendare

”Nu cred ca romanii asteapta de la mine sa consum energie si timp certandu-ma cu Basescu”, afirma, deunazi, Victor Ponta.  Numai buna pentru public, replica i-a infuriat la culme pe liberalii si social-democratii care vor sa-l vada la pamant pe actualul presedinte. ”Pentru unii, reactia premierului poate ca este o dovada de intelepciune. Din punctul meu de vedere este mai degraba un semn al neputintei. Cat sa mai rabdam si sa ne lasam calcati in picioare de individul asta fara scrupule? Am promis oamenilor ca-i scapam de Basescu, dar tremuram in continuare de frica lui”, ne-a declarat un lider PSD. Opinia acestuia este impartasita si de liberalul Sorin Frunzaverde. ”Basescu a redevenit arogant pentru ca USL i-a permis acest lucru, in dauna celor 7,4 milioane de romani. Cred ca nu se poate coabita cu Traian Basescu, cred ca prezenta lui la Cotroceni nu este benefica pentru Romania, consider ca USL ar trebui sa inceapa demersurile sa-l suspende pe Traian Basescu. Nu vom putea coabita cu el pana in decembrie 2014. Declaratiile lui Basescu ar trebui sa-i convinga pe Victor Ponta si Crin Antonescu sa inceapa demersurile pentru suspendare. Declaratiile lui fac rau tarii. El denunta acest pact de coabitare”, a spus vicepresedintele PNL.  Spre dezamagirea adversarilor lui Basescu,  premierul a respins categoric varianta unei noi suspendari. ”Nu trebuie sa cadem in capcana. Ceasul merge”, le-a transmis premierul uselistilor. n

Ii plagiaza pe liberali

Aflat sub efectul vizitei in Spania, premierul a iesit la rampa cu tema de suflet a liberalilor: monarhia. ”Si in Spania, si in Romania, social-democratii prefera moharhia, decat un presedinte”, a afirmat Ponta, precizand ca Romania nu poate aspira inca la statutul de tara europeana. ”E foarte sugestiv sa puneti in paralel ce inseamna un sef de stat european, uitati-va, un sef de stat cu prestanta, cu eleganta, care-si stie rolul intr-o tara civilizata, cum e Spania. Si acum ce sa facem? O sa vedem un sef de stat in Romania cum se prezinta. Ca sa intelegem cat mai avem de facut sa fim o tara europeana”, a conchis Victor Ponta.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.915 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger