AcasăPoliticaVictor Ponta se ascunde in spatele lui Mircea Geoana

Victor Ponta se ascunde in spatele lui Mircea Geoana

”Amazoanele” de odinioara ale lui Mircea Geoana ii cer acum lui Victor Ponta sa se bata pentru prima functie in stat. In duet cu doamnele, prietenul si colegul Daniel Constantin (PC) i-a dat si el branci lui Ponta de pe scena Salii Palatului direct spre Cotroceni.

Victor Ponta, Daciana Sarbu, Irina Ponta si Cornelia Naum, altfel spus: prima poza de campanie a premierului
Fotografie realizata pe vremea cand Mircea Geoana candida la prezidentiale

”Va doresc sa realizati ceea ce noi, barbatii, nu am reusit: va doresc sa-l convingeti pe Victor Ponta sa candideze la functia de presedinte al Romaniei”, le-a transmis liderul PC femeilor din PSD. ”Daniel Constantin spune sa-l convingem pe Victor Ponta sa candideze la functia suprema in stat. Victor Ponta, cu noi aici, niciodata nu o sa spuna ca nu va face asta”, a plusat vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu. Si multa dreptate a avut! Pentru ca nu a indraznit sa le refuze direct, Ponta i-a cerut ajutorul mamei sale: ”Mama, te rog, vino incoace , ca sa spui ca nu candidez”. ”Nu se poate ca la jumatatea drumnului sa fii obligat sa renunti, pentru ca el doreste sa-si duca toate planurile pana la capat. Mi-as dori sa-si duca pana la capat mesajul, sa faca tot ce a promis”, a pledat Cornelia Naum cauza fiului ei.

Terapie de grup cu ”Doctorita Plusica”

Avand in vedere ca nici macar mama nu a reusit sa tempereze elanul doamnelor din PSD, Victor Ponta si-a invatat colegele cum sa-si tina impetuozitatea in frau. ”Ma intreaba toata lumea cum pot sa fiu atat de calm, cum pot sa fiu linistit, de ce nu raspund cand sunt atacat de domnul Basescu, de alti domni tot cu «- escu». Pai e simplu: dumneavostra nu ati fi fericiti, n-ati fi calmi, n-ati fi pozitivi, daca in fiecare dimineata cand iti bei cafeaua te uiti cu domnisoara (Irina Ponta – n.r) la «Piratii» si  «Doctorita Plusica»? Cred ca ati fi”, a dezvaluit premierul.

Il baga pe Geoana la inaintare

Cum insa pesedistii si pesedistele asteapta raspunsuri concrete, nu pilde cu ”Plusica”, Victor Ponta s-a vazut nevoit sa-l scoata din palarie pe fostul lider social-democrat, Mircea Geoana. Dupa ani in care l-a luat de ”prostanac” si l-a acuzat ca a irosit munca oamenilor din partid, Ponta l-a reevaluat in cateva secunde pe Geoana, prezentandu-l drept posibil prezidentiabil al PSD. ”Cu candidatura, lucrurile din punctul meu de vedere sunt destul de clare. Prima optiune este refacerea USL si un candidat comun alaturi de liberali. Daca nu se poate, atunci, de la noi din partid, atat cat ma uit eu, domnul Mircea Geoana si cu mine suntem cei care putem candida cu sanse”, a conchis liderul PSD.

[poll id=”711″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.544 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger