AcasăPoliticaVictor Ponta renunta la sefia PSD, daca pierde alegerile prezidentiale

Victor Ponta renunta la sefia PSD, daca pierde alegerile prezidentiale

Premierul Victor Ponta, liderul Partidului Social Democrat, a anuntat ca va renunta la sefia PSD in cazul in care va pierde alegerile prezidentiale din noiembrie.

Ponta este increzator in sansele sale de a deveni noul presedinte al Romaniei si spune ca va fi un sef al statului care nu-si va lovi premierul sau ministrii.

Totusi, Ponta ia in calcul si posibilitatea de a pierde alegerile prezidentiale, caz in care „categoric imi voi depune mandatul de presedinte al Partidului Social Democrat”.

Intr-un interviu acordat pentru romaniatv.net, Victor Ponta sustine ca, indiferent de numele noului presedinte al Romaniei, „sper ca Traian Basescu sa nu mai aiba niciodata un cuvant de spus in Romania”.

Dosarele penale facute pe banda rulanta membrilor PSD nu-l sperie pe actualul premier, Victor Ponta anuntand ca „sustin independenta coruptiei si cred ca lupta anticoruptie trebuie consolidata”.

In cazul in care va castiga alegerile prezidentiale, Victor Ponta a afirmat ca „voi miza pe un premier care trebuie sa fie profesionist, integru, experimentat si profund atasat valorilor euro-atlantice”.

author avatar
Cristi Ionita
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger