AcasăPoliticaVictor Ponta nu are emotii inaintea motiunii: Stiti foarte bine, nu va...

Victor Ponta nu are emotii inaintea motiunii: Stiti foarte bine, nu va trece. Ne vedem de treaba!

La debutul sedintei de Guvern de miercuri, premierul in exercitiu s-a declarat convins ca actiunea Opozitiei, care va fi supusa la vot in Parlament peste doar doua zile, nu are sanse sa fie adoptata.

Drept urmare, le-a transmis ministrilor din Cabinetul sau la inceputul sedintei de Guvern de miercuri – intrevedere care a inceput cu aproximativ trei ore intarziere fata de ora la care debutau de obicei aceste intruniri saptamanale ale Executivului -ca sunt multe lucruri de facut, in perioada imediat urmatoare, drept urmare e nevoie sa fie concentrati pe proiecte guvernamentale, precum Codul Fiscal, Legea Salarizarii, dar si Masterplanul de Transport.

Asadar, desi recunoaste dreptul Opozitiei, respectiv al PNL-ului de a depune o motiune de cenzura la adresa Executivului pe care il conduce, Victor Ponta a dat de inteles ca nu are emotii in privinta succesului demersului al carui continut a fost citit luni in plenul Parlamentului si care va fi suspus votului in dimineata zilei de vineri. „Sunt convins ca vineri batalia politica se va duce doar in Parlament (..) Stiti foarte bine, nu va trece, asta inseamna ca de saptamana viitoare ne vedem de treaba”, s-a exprimat premierul.

author avatar
Cristina Stefan
87 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger