AcasăPoliticaVictor Ponta nu a participat la sedinta Coalitiei. Rovana Plumb a explicat...

Victor Ponta nu a participat la sedinta Coalitiei. Rovana Plumb a explicat motivul!

Cu scurta vreme inainte ca intrevederea la care participa liderii formatiunilor ce alcatuiesc actuala Coalitie aflata la guvernare sa inceapa si in contextul in care s-a observat lipsa premierului Ponta, intrebata in privinta acestui aspect, Rovana Plumb a confirmat faptul ca fostul sef al PSD, retras temporar de la sefia formatiunii, nu va lua parte la sedinta din aceasta prima zi a saptamanii.

Sefa interimara a social-democratilor a si explicat motivul pentru care premierul nu va fi prezent la intalnirea Coalitiei: se afla in Turcia, la medic. „Domnul prim-ministru Victor Ponta este la control astazi si nu poate participa, dar, cu siguranta, ne vom reintalni in momentul in care va reveni”, a punctat presedintele inetrimar al PSD.

Este vorba despre un control necesar dupa operatia suferita, in urma cu circa o luna, la genunchiul stang, urmare a unei accidentari suferite de primul-ministru in timp ce juca baschet. Ponta s-a internat pe 14 iunie, intr-o clinica din Istanbul, iar o zi mai tarziu a fost operat. Dupa aceasta interventie, seful Guvernului a avut nevoie de circa doua saptamani de recuperare, inainte de a reveni in tara si de a-si prelua prerogativele detinute, interimar, de catre vicepremierul Oprea.

author avatar
Cristina Stefan
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger