AcasăPoliticaVictor Ponta: "Mircea Diaconu va fi primul europarlamentar cu adevarat independent al...

Victor Ponta: „Mircea Diaconu va fi primul europarlamentar cu adevarat independent al Romaniei”

Premierul Victor Ponta a salutat, miercuri seara, decizia Curtii de Apel care a permis actorului Mircea Diaconu sa candideze la alegerile europarlamentare din mai.

Ponta a postat, pe un celebru site de socializare, un mesaj de sustinere vizavi de candidatura lui Mircea Diaconu si a precizat ca „Mircea Diaconu va fi primul europarlamentar cu adevarat indepent al Romaniei, in conditiile in care cazurile EBA si Tokes nu putem decat sa le trecem la capitolul blaturi rusinoase”.

De asemenea, Victor Ponta a precizat ca a sustinut candidatura lui Mircea Diaconu inca din 13 martie si ca „dupa aceea, propaganda basista s-a dezlantuit contra lui, dar si a mea – acuzandu-ma ca atac Statutul de Drept!”.

Victor Ponta este convins ca „Mircea Diaconu va fi votat de acei alegatori liberali care oricum nu mai votau cu PNL, dar si de multi oameni care sunt revoltati de modul nedrept in care a fost tratat de adversari”.

Nu in ultimul rand, premierul a anuntat ca „sunt convins ca, dupa 25 mai, Mircea Diaconu va reprezenta cu cinste Romania la Parlamentul European”.

author avatar
Cristi Ionita
295 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger