AcasăPoliticaVictor Ponta: M-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu...

Victor Ponta: M-am dus cateva zile in concediu pe banii mei, nu ai Guvernului

Deranjat de felul in care a fost relatata in presa scurta sa vacanta departe de tara, Victor Ponta a tinut sa puncteze o serie de aspecte, insistand, printre altele, ca si-a platit singur concediul.

Dupa esecul la prezidentiale, cand a pierdut in cel de-al doilea tur se scrutin in fata lui Iohannis, Ponta a ales sa-si ia o scurta vacanta, de miercurea trecuta si pana luni, delegandu-i atributiile de sef al Guvernului vicepremierului Oprea.

Dupa ce in presa au aparut fotografii din care reiesea ca Ponta ar fi petrecut intr-un club exclusivist din Emiratele Arabe Unite, prima dintre acestea fiind data publicitatii de Realitatea TV, dar si o nota de plata pentru presupusa consumatie din seara respectiva, postata de jurnalistul Rares Bogdan pe contul sau de Facebook (si urcata pe internet de un roman aflat la munca in strainatate), suma ridicandu-se, asa cum s-a vehiculat in media, la peste 2.000 de euro, primul-ministru a tinut, marti, sa-si spuna punctul de vedere in aceasta chestiune. N-a dat detalii cu privire la destinatia aleasa pentru acest scurt concediu, dar a subliniat ca nu bea whisky. „Vreau sa va lamuresc un lucru: dupa un an foarte greu, da, m-am dus cateva zile in concediu, pe banii mei, nu ai Guvernului. Toate minciunile si povestile pe care le-ati vazut, de stateati sa panditi avioane private care urmau sa vina din Luna, note de plata despre ceva – toti cei care ma cunosc de 40 de ani stiu ca nu beau whisky – poate alti presedinti, nu eu„, a insistat primul-ministru.

875 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger