AcasăPoliticaVictor Ponta, la "Sambra oilor": Basescu nu a putut sa vina, m-a...

Victor Ponta, la „Sambra oilor”: Basescu nu a putut sa vina, m-a rugat sa va salut!

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a facut o vizita, duminica, in judetul Satu Mare, unde are loc „Sambra oilor”, acesta spunandu-le celor prezenti ca Traian Basescu nu a putut sa vina, dar ca l-a rugat pe el sa ii salute pe participanti, precizand ca presedintele „nu o sa mai vina o perioada”.

„Vreau sa va multumesc tuturor celor care ati venit azi cu gandul la Romania. Presedintele tarii nu a putut sa vina. M-a rugat pe mine sa va salut pe toti. Dansul nu o sa mai vina o perioada, insa va transmit din partea tuturor celor care conduc azi Romania faptul ca Tara Oasului, ca judetul Satu Mare, asa cum spunea domnul presedinte, are nevoie, dupa foarte multi ani de seceta, de investitii, are nevoie de dezvoltare si ca impreuna, toti cei care vrem binele acestei zone si acestei tari, le vom face in continuare”, le-a spus Ponta celor prezenti.

El a mai aratat ca a venit alaturi de ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, pentru a spune cu cat cresc subventiile pentru crescatorii de animale. „Vreau sa va urez tuturor un an cat mai bun, pentru cei care cresc animale, pentru cei care traiesc din agricultura. Venisem cu ministrul Agriculturii sa spuna cat crestem subventiile pentru crestorii de animale, dar aici, in Tara Oasului, trebuie sa vin si cu ministrul de Finante sa spunem ca cel putin persoanele fizice in sfarsit nu o sa mai plateasca taxe la palinca.  Cred ca asta e la fel de important”, a mai spus Ponta prezent la sarbatoarea „Sambra Oilor”.

Presedintele Traian Basescu a fost prezent in luna mai a anului trecut la sarbatoarea „Sambra Oilor” in localitatea Certeze din judetul Satu-Mare, dar si in luna mai a anului 2009.

Foto: informatia-zilei.ro

author avatar
Alina Costache
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger