AcasăPoliticaVictor Ponta, la DNA Ploiesti: "Semnez condica"

Victor Ponta, la DNA Ploiesti: „Semnez condica”

Victor Ponta propune ca ANAF sa-l execute pe presedinte, cu casa din Brasov, inaintea Antenei 3

Politicianul social-democrat care, pana in noiembrie anul trecut, a ocupat prima functie in Guvern a venit in prima parte a zilei, la DNA Ploiesti, fiind citat in acest sens.

UPDATE 12.33 – Dupa aproape o ora si jumatate de discutii cu procurorii, Victor Ponta a parasit sediul DNA Ploiesti, insa faca a face nicio precizare de natura sa lamureasca zvonul cum ca ar avea calitatea de suspect intr-un nou dosar. Fostul premier a invocat faptul ca respecta, practic, cerinta procurorului de caz. „Mi-a zis ca nu pot sa faca declaratii (…) prin decizia d-lui procuror. Daca as avea voie, v-as spune, dar n-am voie”, a fost tot ce a precizat fosutl sef al Guvernului, la iesirea de la audieri.

–––––––

In urma cu aproximativ zece minute, fostul premier Victor Ponta a ajuns la sediul procurorilor anticoruptie ploiesteni.

Inainte de a intra in cladire, Ponta a ales sa faca doar cateva scurte precizari, fara sa dezvaluie in ce calitate si mai ales in ce cauza a fost citat. „Semnez condica (…) o sa va anunte cei dinauntru, da?”, a fost tot ce a declarat fostul lider PSD, inainte de a afla ce anume vor sa ii comunice anchetatorii anticoruptie.

Ar mai fi de precizat faptul ca Ponta nu a ajuns sa discute imediat ce a intrat in sediul DNA, ci a fost rugat sa astepte, motiv pentru care s-a asezat pe o bancuta la intrarea in incinta. Dar si ca, pe surse, se speculeaza faptul ca fostul premier ar avea calitatea de suspect, intr-o noua cauza instrumentata de catre procurorii anticoruptie.

204 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger