AcasăPoliticaVictor Ponta isi suspenda campania electorala pana la rezolvarea problemelor provocate de...

Victor Ponta isi suspenda campania electorala pana la rezolvarea problemelor provocate de inundatii!

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca isi suspenda campania electorala cel putin cateva zile, pana cand spera ca se vor rezolva problemele legat de inundatiile care au afectat tara in ultimele zile.

„Cel putin cateva zile, pana cand toata situatia produsa de intemperii va intra in normal, si eu si ceilalti ministri care avem responsabilitati vom suspenda campania electorala. O sa plec impreuna cu vicepremierul Dragnea in Mehedinti. De la Bucuresti, vicepremierul Oprea e cel care coordoneaza activitatea in toata tara”, a declarat Ponta, in cadrul unei conferinte de presa.

Premierul a anuntat ca va relua campania electorala dupa ce toate masurile pentru inlaturarea efectelor intemperiilor vor fi fost luate. „Atat timp cat vor fi intemperii, campania electorala o las pentru altii si ministrii care au responsabilitati ma vor insoti, se vor ocupa in special de acest lucru”, a mai precizat Victor Ponta.

Cu toate astea, prim-ministrul a subliniat ca nu va putea sa mearga in toate zonele inundate: „Nici nu e nevoie de mine personal in toate aceste zone. O sa merg la Drobeta Turnu Severin pentru ca aceea este zona, Gorj, Caras, Mehedinti si Dolj, mai puternic afectata, doar ca sa aflu daca e nevoie imediat de un sprijin concret pentru perioada imediat urmatoare, dupa care vicepremierul Dragnea se va ocupa si va coordona activitatile in teritoriu”.

Foto: b1.ro

author avatar
Alina Costache
119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger