AcasăPoliticaVictor Ponta, in fata procurorilor ploiesteni. "Am fost chemat ca martor"

Victor Ponta, in fata procurorilor ploiesteni. „Am fost chemat ca martor”

In dimineata acestei prime zile a saptamanii, Ponta a trecut pragul sediului procurorilor anticoruptie ploiesteni.

UPDATE – Ponta a iesit de la discutiile cu procurorii DNA dupa aproximativ o ora, precizand o data in plus ca a fost audiat ca martor. „Am fost audiat in calitate de martor si am spus, bineinteles, tot ceea ce stiu”, a fost tot ce a declarat fostul premier, la plecarea de la DNA Ploiesti.

Fostu premier a fost audiat in dosarul in care, recent, deputatul Ghita a fost plasat sub control judiciar pe cautiune, suma stabilita de procurori in cazul sau fiind de circa 13 milioane de euro.

Fostul premier si totodata ex-liderul PSD a ajuns, luni, cu putine minute inainte de ora 10, in fata cladirii DNA Ploiesti, declarand ca procurorii au dorit sa discute cu el, in calitate de martor. „Am fost chemat ca martor, dupa cum sigur ati aflat pe surse, nu?, si nu am voie sa comentez. Va multumesc”, au fost precizarile pe care le-a facut fostul sef al Guvenrului, inainte de a intra in incinta.

Cel mai probabil, audierea sa are legatura cu dosarul deputatului Sebastian Ghita. Ramane de vazut daca anchetatorii anticoruptie ploiesteni au dorit sa afle informatii de la fostul premier in aceasta cauza si daca Victor Ponta va dori sa faca si alte precizari, la iesirea de la audieri.

130 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger