AcasăPoliticaVictor Ponta confirma: Candidez la prezidentiale. Cel mai dificil contracandidat ar fi...

Victor Ponta confirma: Candidez la prezidentiale. Cel mai dificil contracandidat ar fi fost Antonescu

Presedintele PSD Victor Ponta a confirmat, joi, ca va candida la alegerile prezidentiale si ca  urmeaza sa ceara sprijinul partidului pentru candidatura, subliniind ca cel mai greu i-ar fi fost sa il aiba contracandidat in turul doi pe Antonescu.

”Voi candida, da. Pe 29, marti, voi cere in cadrul structurii PSD sprijinul pentru candidatura. In septembrie avem nevoie de un Congres pentru ca procedurile de desemnare vad ca sunt deja ridicole”, a anuntat Ponta, in cadrul unui interviu acordat Adevarul Live.

Acesta i-a numarat printre posibilii contracandidati in turul doi pe Klaus Iohannis, Mihai Razvan Ungureanu si Monica Macovei, afirmand ca cel mai dificil competitor in turul al doilea ar fi fost Crin Antonescu.

”Eu cred ca orice candidat va fi in turul doi va fi unul puternic si va incerca sa stranga voturile cat mai multora. La nivel strict personal, cu siguranta, cel mai dificil contracandidat ar fi fost Crin Antonescu. In primul si primul rand pentru ca mi-a fost prieten si mi-e greu sa ma lupt cu oameni care mi-au fost prieteni”, a spus seful PSD.

Foto: botosaninecenzurat.ro

author avatar
Alina Costache
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger