AcasăPoliticaVictor Ponta, atac la Negoita: "Sa nu se ia de mine sau...

Victor Ponta, atac la Negoita: „Sa nu se ia de mine sau de Dragnea!”

Premierul Victor Ponta a atacat in termeni duri ultimele discursuri avute de Robert Negoita, unul dintre principalii candidati la functia de presedinte al Partidului Social Democrat.

Ponta a fost presedintele PSD pana in momentul in care a intrat pe mana procurorilor Directiei Nationale Anticoruptie. Ulterior, presedinte-interimar a devenit Liviu Dragnea, considerat, pana nu de mult, mana dreapta a lui Ponta.

PSD urmeaza sa-si stabileasca pe 11 octombrie noul presedinte, iar printre favoriti se afla Dragnea, dar si Robert Negoita, primarul Sectorului 3.

Iar dupa ce si-a anuntat candidatura la functia de presedinte al PSD, Negoita a profitat de legatura dintre Dragnea si Ponta si i-a atacat pe cei doi pe tema problemelor pe care le au cu legea.

Raspunsul nu a intarziat sa apara. Miercuri, inainte de sedinta de Guvern, premierul a tinut sa precizeze ca „dorinta domnului Negoita, de a intra in lupta pentru sefia PSD, este una democratica. Dar il avertizez sa nu se mai ia de mine sau de Liviu Dragnea. Este riscant. Daca maine ar fi el in locul nostru si ar vedea ca ramane singur, ce ar face?”.

Ponta a tinut sa dea asigurari ca „este democratie in PSD” si ca „poate sa candideze toata lumea. Eu pot doar sa dau asigurari ca un membru nu va candida, respectiv eu.

author avatar
Cristi Ionita
182 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger