AcasăPoliticaVictor Ponta, atac dur la adresa PNL: "Vor sa cumpere parlamentari"

Victor Ponta, atac dur la adresa PNL: „Vor sa cumpere parlamentari”

Alina Gorghiu, copresedintele Partidului National Liberal, a anuntat ca in maxim doua saptamani exista posibilitatea de a fi anuntata o noua majoritate in Senat, iar premierul Victor Ponta a acuzat in termeni duri actiunile liberalilor.

Victor Ponta sustine ca liberalii sunt atat de disperati dupa putere incat au ajuns sa cumpere parlamentari pentru a-si asigura majoritatea.

„Asta cu schimbarea majoritatii este preocuparea celor de la PNL, preocuparea noastra este sa guvernam bine. Noi ne ocupam de guvernare si de viata de zi cu zi a cetatenilor, cei de la PNL se ocupa de cumparat parlamentari. Fiecare cu preocuparile sale. Nici o suparare”, a declarat, luni, Victor Ponta.

Alina Gorghiu anunta, zilele trecute, ca liberalii vor sa puna mana pe Senat „pentru ca este o Camera importanta si cred ca aceasta Camera trebuie sa aiba amprenta liberala si la conducere”. Astfel, liberalii pregatesc debarcarea lui Calin Popescu Tariceanu, presedintele Senatului fiind reprezentant al Partidului Liberal Reformator.

author avatar
Cristi Ionita
316 afisari
Zenville

Ultimele știri

Chirica și Alexe, întâmpinați de protestatari la deschiderea terminalului T4 al Aeroportului Iași – FOTO

În ziua în care are loc deschiderea noul terminal T4 al Aeroportului Iași, doi lideri locali s-au trezit cu o primire la care, cel...

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...
proger