AcasăPoliticaVictor Ponta a anuntat: de joi revine la sefia Guvernului!

Victor Ponta a anuntat: de joi revine la sefia Guvernului!

Dupa aproape trei saptamani de cand a fost supus unei operatii la genunchiul stang, intr-o clinica din Turcia, interventia chirurgicala fiind urmata de o perioada de recuperare, in aceeast tara, Victor Ponta a anuntat, miercuri la pranz, ca revine in tara.

Premierul a ales sa posteze pe contul sau de Facebook un mesaj de multumire, adresat atat celor care i-au fost alaturi „cu inima”, in aceasta perioada, dar si echipei medicale care l-a avut in grija, respectiv medicilor si asistentelor, alaturi de care a facut o fotografie.

In aceeasi postare, Ponta a atasat si o copie a solicitarii inaintate sefului statului, mai exact a documentului prin intermediul caruia ii comunica, practic, faptul ca, de joi incepand, respectiv de pe 9 iulie, revine la Palatul Victoria, urmand sa isi reia atributiile. Drept urmare, Ponta doreste ca seful statului sa ia act de incetarea mandatului lui Gabriel Oprea de interimar in fruntea Guvernului.

(captura Facebook/Ponta)

In aceste ultime saptamani, in care Ponta a ramas in Turcia, pentru recuperarea postoperatorie, vicepremierul pentru securitate nationala a fost desemnat sa preia atributiile primului-ministru.

author avatar
Cristina Stefan
134 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger