AcasăPoliticaViceprimarul Tudor Ionescu demisioneaza

Viceprimarul Tudor Ionescu demisioneaza

Nici nu a apucat bine sa se bucure de noul statut, mai exact de functia de viceprimar al Bucurestilor, pentru care a avut sustinerea ALDE, ca si-a si anuntat demisia.

Pe fondul insistentei cu care s-a readus in atentia opiniei publice ipostaza in care a ajuns in urma cu aproape cinci ani, cand a fost protagonistul unui filmulet disecat pe toate partile in presa mondena, Tudor Tim Ionescu – cunoscut drept Tudy – a decis sa renunte la functia pentru care primise votul in Consiliul General al Municipiului Bucuresti in urma cu nici o saptamana. Totul, spune el, pentru a nu afecta „echipa” din care face parte. „Vazand campania mediatica declansata impotriva mea pe considerente ce tin exclusiv de sfera vietii mele private, din urma cu mai bine de cinci ani, am luat decizia de a demisiona din functia de viceprimar al municipiului Bucuresti”, sustine Ionescu, intr-un comunicat remis redactiei, din directia ALDE.

Desi admite ca tot ceea ce s-a intamplat in urma cu ceva ani a fost „o greseala”, tanarul da de inteles ca s-ar fi asteptat ca episodul respectiv sa fi fost dat uitarii, pe motiv ca ar tine de „sfera intima”. „Un episod de viata privata din trecutul meu, o greseala, un episod ce nu a devenit cunoscut decat prin indiscretia altora si care nu a produs niciun fel de prejudicii unor terti, nu poate si nu ar fi trebuit transformat intr-un obstacol in calea unei cariere publice (…) Nu cred ca intr-o societate libera si democratica cineva poate fi stigmatizat definitiv si descalificat de la orice functie publica, din pricina unei intamplari din sfera intima”, isi sustine cauza Ionescu.

author avatar
Cristina Stefan
304 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger