AcasăPoliticaVicepremierul Oprea, delegat sa preia - timp de cateva zile - atributiile...

Vicepremierul Oprea, delegat sa preia – timp de cateva zile – atributiile de prim-ministru

Gabriel Oprea, vicepremierul care conduce, totodata, Ministerul de Interne, a fost delegat de catre Victor Ponta insusi pentru a prelua, timp de cateva zile, atributiile sefului Guvernului.

Mai exact, Oprea va exercita atributiile care ii revin primului-ministru in intervalul 16-19 iunie, mai precis de marti si pana vineri, decizia semnata de catre Victor Ponta fiind publicata, luni, in Monitorul Oficial, devenind, astfel, oficiala.

In tot acest interval, primul-ministru urmeaza sa fie supus unei interventii chirugicale la genunchi, dar si sa se recupereze dupa aceasta operatie, necesara dupa ce Ponta s-a accidentat, in urma cu aproape doua saptamani, jucand baschet. Anuntul vine dupa ce, in ultimele ore, s-a vehiculat ca seful Guvernului ar fi ales sa se opereze in Turcia.

De altfel, nu este prima oara cand Gabriel Oprea este desemnat sa ii tina locul, pentru intervale scurte de timp,primului-ministru. S-a intamplat si in perioada in care Ponta s-a aflat dincolo de Ocean, toamna trecuta, dupa ce a pierdut alegerile prezidentiale, in fata contracandidatului sau liberal, Klaus Iohannis.

author avatar
Cristina Stefan
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger