AcasăPoliticaVeste importanta pentru tara de la croitoreasa Primei Doamne

Veste importanta pentru tara de la croitoreasa Primei Doamne

Creatoarea de moda Eli Laslean, la care apeleaza Carmen Iohannis pentru completarea garderobei, confirma implicarea iminenta a Primei Doamne in proiecte sociale.

La scurt timp dupa descalecarea sa la Cotroceni, Klaus Iohannis anunta ca sotia sa, spre deosebire de celelalte Prime Doamne postdecembriste, vrea sa se implice in diverse proiecte sociale, respectand astfel modelul occidental.

Sarac la vorba cum il stim, presedintele nu a mai revenit asupra informatiei, dar iata ca subiectul revine la moda relansat de creatoarea Eli Laslean – autoarea unora dintre tinutele lui Carmen Iohannis.

”In curand se va implica in proiecte sociale”, a afirmat Laslean, in contextul unei dicutii referitoare la colaborarea sa cu Prima Doamna. O colaborare care o incanta atat de mult pe creatoare incat a promis ca va scrie o carte. ”E o bucurie sa o imbraci. O sa scriu o carte, <<Rochia Primei Doamne>>. Isi alege cu multa bucurie tinutele, isi alege ce vrea sa poarte. Are libertatea de a alege rochia in care se simte bine. Trebuie sa o aplaudam pe Prima Doamna, ar trebui sa fim mandri si sa fim fericiti ca ne-a schimbat imaginea”, a relatat extaziata Eli Laslean.

author avatar
Simona Badulescu
1.661 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger