AcasăPoliticaVerdict in cazul lui Liviu Dragnea: Si-a facut-o cu mana lui!

Verdict in cazul lui Liviu Dragnea: Si-a facut-o cu mana lui!

Dupa ce s-au rugat in scris de Liviu Dragnea sa nu-i abandoneze, liderii locali ai PSD au venit in Capitala sa-si prezinte personal  mesajele de sustinere. Oameni practici totusi, social-democratii nu au putut sa nu remarce ca Dragnea este victima propriului sau „proiect de reforma”.

Liviu Dragnea a cazut in propria lui capcana, sustine pesedistul Marian Oprisan

„Pentru mine demnitatea este mai importanta decat orice functie”, declara Liviu Dragnea inainte de intalnirea cu colegii de partid. Intre timp insa, sedinta Biroului Permanent National in care urma sa se discute demisia acestuia a fost amanata, Victor Ponta anuntand ca subiectul va fi transat in reuniunea Comitetului Executiv National. „Am avut o discutie cu colegi mei din BPN si absolut toti nu au fost de acord cu demisia lui Dragnea si, atunci, mergem miercuri si ne intalnim in forum mai mare, in CExN. Situatia este extrem de importanta,  este sanctionat tot PSD-ul pentru referendumul din 2012, cei de la PNL s-au fofilat in stilul lor obisnuit si nu mai stiu nimic. Dragnea si-a prezentat demisia, dar toti am spus ca PSD si PNL l-au suspendat pe Basescu, nu l-a suspendat Dragnea pe Basescu”, a mai spus Ponta.  Miscat de dovezile de prietenie, Liviu Dragnea a dat de inteles ca ar fi pe punctul sa puna functia mai presus de demnitate.  „E o atitudine care ma bucura in tot necazul asta, pentru ca, dupa 15 ani de munca pentru acest partid, sa vezi atata sustinere este important.

Marian Oprisan

Este o hrana nepatrimoniala importanta. (…)  Eu sunt un om hotarat, decis, care nu ezita, dar trebuie sa recunosc ca toate aceste manifestari m-au pus pe ganduri”, a explicat Dragnea.

Si-a dat singur sah

Cunoscut drept un aprig contestatar al reformelor marca Liviu Dragnea, vicepresedintele PSD Marian Oprisan nu s-a putut abtine sa nu-i dea peste nas colegului sau de partid. In fapt, Oprisan nu a facut altceva decat sa spuna ceea ce gandesc majoritatea pesedistilor: Dragnea s-a executat singur. „Liviu Dragnea este victima propriilor decizi din PSD. (…)  Cand eu am spus ca nu trebuie incalcate principii, pentru ca asa este normal intr-o tara democratica, unii colegi de ai mei nu au fost de acord si iata consecinta. Atunci cand incalci principii, trebuie sa accepti si lucruri nedrepte din acest punct de vedere”, a pus Orisan sare pe orgoliul ranit al lui Dragnea.

[poll id=”1005″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
1.574 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger