AcasăPoliticaVasilescu nu renunta la ideea de a candida din nou la primarie,...

Vasilescu nu renunta la ideea de a candida din nou la primarie, la Craiova

In seara zilei in care instanta, mai exact Curtea de Apel Bucuresti, i-a dat castig de cauza, admitandu-i contestatia fata de masura arestului la domiciliu si dispunand cercetarea sa in libertate, Olguta Vasilescu a facut un anunt care pe multi i-ar putea surprinde.

Primarita Craiovei- intrata in vizorul DNA intr-un dosar in care este acuzata de fapte de coruptie, si in care, din cate a explicat insasi Vasilescu, in cateva randuri, ca a fost denuntata de trei persoane- e decisa sa nu renunte la planul sau de a candida pentru un nou mandat in fruntea urbei pe care o conduce, din 2012 incoace. A facut public acest lucru in cadrul unei interventii telefonice, seara trecuta, la Romania TV, prilej cu care social-democrata a explicat cat se poate de clar ca ia in calcul inclusiv varianta de a intra in cursa de la localele din iunie acest an din postura de independent, „daca partidul (PSD-ul-n.r) gaseste un alt candidat”.

Vasilescu a si explicat de ce anume a luat aceasta decizie. „Bineinteles, voi candida la Primaria Craiovei. De ce sa nu candidez? (…) Nu ma stiu vinovata, din cauza asta in arest nici nu am avut un comportament in care sa cad psihic sau sa ma apuc de denunturi (…) sper din toata inima ca instanta finala sa decida acest lucru”, a explicat social-democrata.

author avatar
Cristina Stefan
253 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger