AcasăPoliticaVasile Blaga pregateste fraudarea alegerilor interne din PDL

Vasile Blaga pregateste fraudarea alegerilor interne din PDL

Incapabil sa scoata partidul din prapastia in care l-a impins cu buna stiinta, Vasile Blaga se foloseste de tot felul de tertipuri pentru a castiga un nou mandat la Congresul din 23 martie.

Vasile Blaga schimba listele de delegati si ii ameninta pe pedelistii care refuza sa-l voteze

Competitia cinstita si onoarea sunt doua notiuni straine pentru Vasile Blaga, care este dispus sa sacrifice PDL-ul doar ca sa-si salveze propria cariera politica. Chiar daca nu mai are ce sa ofere membrilor de partid, in afara unui trecut comunist si rapciugos, liderul democrat-liberal nu numai ca nu face pasul in spate, asa cum ar proceda un politician adevarat, ci continua sa tarasca PDL-ul intr-un razboi infect.

Delegatii care nu-l sustin nu sunt primiti la Conventia Nationala

Desi la viitorul Congres urmeaza sa participe aproximativ 5.000 de membri de partid, Blaga a decis ca acestia sa fie selectati pe spranceana. In consecinta, de la o zi la alta, listele cu delegati au fost modificare,  democrat-liberalii care nu intentionau sa voteze pentru actualul lider fiind eliminati. Mai mult, listele sunt tinute in continuare la secret, fiind doar la discretia lui Vasile Blaga, care incearca in felul acesta sa fraudeze alegerile interne, lucru la care se pricepe atat de bine.

Liderii de filiale, amenintati

Chiar daca are pretentii de mare conducator politic, actualul presedinte al PDL ramane tributar mentalitatii de vames, gata oricand sa faca mismasuri. Pentru inceput, Blaga a vrut sa-si cumpere sustinerea, promitandu-le liderilor de  filiale ca-i va mentine in functii, mai ales acolo unde acestia au fost numiti ca interimari. In anumite organizatii, unde figura cu „premierea” nu a tinut, presedintele PDL a trecut la santaj si la amenintari cu excluderea din partid. Reclamatii au venit de prin mai toate colturile tarii, dar ele au fost musamalizate la centru de Vasile Blaga si gasca lui.

author avatar
Victor Paun
1.345 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger